Chytré hraní Poradna a blogBlog

The Brainy Band

The Brainy Band

Dlouho jsme hledali nové hry, při kterých by si děti procvičily matematiku a logiku, a ještě k tomu se u toho bavily. A pak jsme našli hry Brainy Band a jsme z nich úplně nadšené. 


Příběh her Brainy Band začal, když se jeden matematicky nadaný psycholog pustil do vzdělávaní svého syna a jeho kamarádů v předškolním věku. Založil klub pro děti v předškolním věku a tam také vzniklo mnoho nápadů a her, při jejichž hraní si děti rozvíjí matematické a logické dovednosti. A protože se tak děje při vzrušující hře, ani si toho nevšimnou. 😊Všechny hry jsou tak testovány nejpřísnějšími porotci – dětmi. 

Hry se postupně zdokonalovaly až vzniklo vydavatelství The Brainy Band. Za 4 roky se prodalo více než 350 000 herních sestav ve více než 20 zemích po celém světě! Samozřejmostí jsou mezinárodní certifikáty CE. 



A jaké jsou reakce?

«Skvělé, skvělé, skvělé! Fakt, že dokázali vzít takový všední materiál a podat ho v tak zábavné formě, je opravdu geniální. »

«MultiMany je skvělá a jedinečná hra. Je to dar z nebe pro rodiče, kteří chtějí naučit děti základy násobení. A je velmi návyková!»

«Hry The Brainy Band jsou skvělé, protože pravidla jsou flexibilní a děti různých věkových skupin se mohou spolu hrát. Každý se může zúčastnit a každý může vyhrát. »

A my se přidáváme. Jsou skvělé. Všechny je pro Vás vyzkoušíme a postupně je představíme.