Chytré hraní Poradna a blogBlog

Seznam přání - Wish List

Seznam přání - Wish list

Seznam přáníTaky už jste bezradní z neustálých otázek: „Co mám koupit dětem k narozeninám? Co jim mám koupit k Vánocům? No nediv se, já si nemůžu pamatovat, co všechno už máte doma a hlavně - vždyť vy už máte všechno!“. Každý rok to znovu a znovu slýcháváme od babiček, dědečků, tetiček, kamarádů a kamarádek.

Stačí naslouchat

Seznam přání (angl. Wish List) Vám ulehčí život. Stačí dětem naslouchat, o čem mluví, básní, co si hrozně přejí a bez čeho se na 100% neobejdou. Pak už si na našem webu jen "naťukáte" seznam přání a pošlete ho e-mailem všem zúčastněným. Ti si jen v e-mailu rozkliknou odkaz, vyberou ze seznamu přání, které chtějí splnit a šup s ním do nákupního košíku.

Lehčí už to být nemůže

Babička bude spokojená, že má dárek a Vy, že se vám doma nebudou kupit nepotřebné hračky. Po nákupu babička odškrtne, že dárek již koupila. Takže se nebojte, dva lidé to samé rozhodně nekoupí.


Jedinou podmínkou je, být na našem webu zaregistrovaný. Proto neváhejte a zaregistrujte se. Nemusíte se bát, nebudeme vás obtěžovat častými newslettery.


Obsluha je velmi jednoduchá, celým procesem Vás bude provázet náš zrzek s nápovědou. Pokud byste si i přes to nebyli jisti, stačí si pročíst nápovědu "Jak na to".

Nejhezčí přání je to splněné